ROMANS

Romans

De volgende boeken van mijn hand zijn verschenen.

Verwacht

In 1554 ontvlucht Jan na de dood van zijn vrouw, gekweld door schuldgevoel, zijn geboortedorp. In Tongerlo vindt hij werk in de abdij. Als de abt sterft en een machtsvacuüm ontstaat, vraagt de sluwe kamerling Jaak Veltackers zijn hulp. Prior Pegs en Heyn metten Honden maakt hij tot zijn vijanden. Zij dwingen hem terug te keren tot de geliefden die hij achterliet. Terwijl de tachtigjarige oorlog aan de poort rammelt belandt Jan in een kat-en-muisspel met een levensgevaarlijke roversbende en een onbetrouwbare schout.
LEES MEER

Een brute moord. Twee mannen zijn getuige: Darren probeert de jonge vrouw te redden van het in het lantaarnlicht flikkerende mes. Hij moet zijn optreden op een verschrikkelijke manier bekopen. Arend, die door de schok aan de grond genageld toekijkt, realiseert zich op dat moment nog niet hoe hij zichzelf voor zijn machteloosheid zal vervloeken.
LEES MEER

Een doodgewone studentenavond: drank, drugs, en benevelde seks in het vooruitzicht. Op zoek naar een sigaar vindt Timotheus zijn grootvader – dood. De volgende dag hoort hij een gekrijs uit de kelder komen. Vijf geketende vrouwen en een arrestatieteam wachten hem op. Tien jaar brengt hij door achter de tralies, ten onrechte veroordeeld voor mensenhandel.
LEES MEER

De meeste mensen zijn geïntrigeerd door de Succesvollen: van de nieuwe auto van de buren, tot het kapsel van de laatste superster. Maar wat zou je zien als je achter hun zorgvuldig opgetrokken façades kon kijken? Zouden ze nog steeds bewonderenswaardig zijn, net zo gewoon als ieder ander of zijn ze verderfelijker dan je ooit had durven dromen?
LEES MEER

Copyright © 2020 Martin de Brouwer