ROMANS

Romans

De volgende boeken van mijn hand zijn verschenen.

Verwacht

In 1554 ontvlucht Jan de Brouwer, na de dood van zijn vrouw, zijn geboortedorp Moergestel. Gekweld door schuldgevoel vindt hij werk in de abdij van Tongerlo. Als de abt sterft en een machtsvacuüm ontstaat, vraagt Jaak Veltacker, de sluwe kamerling, hem om hulp. In de oplaaiende machtsstrijd maakt Jan gevaarlijke mannen tot zijn vijanden.
LEES MEER

Een brute moord. Twee mannen zijn getuige: Darren probeert de jonge vrouw te redden van het in het lantaarnlicht flikkerende mes. Hij moet zijn optreden op een verschrikkelijke manier bekopen. Arend, die door de schok aan de grond genageld toekijkt, realiseert zich op dat moment nog niet hoe hij zichzelf voor zijn machteloosheid zal vervloeken.
LEES MEER

Een doodgewone studentenavond: drank, drugs, en benevelde seks in het vooruitzicht. Op zoek naar een sigaar vindt Timotheus zijn grootvader – dood. De volgende dag hoort hij een gekrijs uit de kelder komen. Vijf geketende vrouwen en een arrestatieteam wachten hem op. Tien jaar brengt hij door achter de tralies, ten onrechte veroordeeld voor mensenhandel.
LEES MEER

De meeste mensen zijn geïntrigeerd door de Succesvollen: van de nieuwe auto van de buren, tot het kapsel van de laatste superster. Maar wat zou je zien als je achter hun zorgvuldig opgetrokken façades kon kijken? Zouden ze nog steeds bewonderenswaardig zijn, net zo gewoon als ieder ander of zijn ze verderfelijker dan je ooit had durven dromen?
LEES MEER

Copyright © 2021 Martin de Brouwer